Nyárindító fejlesztések

| 2012. május 31. 21:15 | Frissítve:
Megújul nyitólapunkon látható előrejelzésünk, a Mit vegyek fel holnap? rovatunk és műholdképünk is.

A nyár beköszöntése mindig vérpezsdítő, friss kalandokkal kecsegtet, ezért úgy gondoltuk, mi is meglepjük Olvasóinkat és Észlelőinket néhány új, egészen egyedi fejlesztéssel.

Újítások a főoldalon és az előrejelzési rovatunkban

Az egyikkel egyből a főoldalra érkezve találkozhatunk. Úgy éreztük, sokak számára hasznos lenne egy könnyen, gyorsan áttekinthető, a 7 napnál hosszabb időszakot átölelő előrejelzés, így a 12 napos időtáv mellett döntöttünk, melyben a korábbihoz hasonlóan továbbra is maximum- és minimum-hőmérsékleti értékekkel, égkép előrejelzésekkel, illetve a szignifikáns időjárási események, népi hagyományok megjelenésével szembesülhetünk. Emellett továbbra is elérhető marad 30 napos, illetve regionális előrejelzésünk, így mindenki kedvére válogathat, hogy melyikkel szeretne találkozni a nyitólapon.

A Mit vegyek fel? című rovatunkban korábban szereplő névtelen figurákat azonban élő, mosolygós emberekről készült képek váltják fel, hogy a korai órákban munkába induló, homályos tekintettel tükörbe pillantó Hölgyeknek és Uraknak könnyebb dolguk legyen az aznapi, illetve másnapi öltözék kiválasztásában. Így gyorsan megtudhatjuk, hogy szükség lesz-e aznap esernyőre vagy elegendő egy lenge ruha, netán réteges öltözék a legcélszerűbb az adott időjárási helyzetben.

A fotózás során nyújtott segítségért és kitartó munkáért a következő embereknek szeretnénk ezúton is köszönetet mondani: 

- Spiller Károlynak, valamint Andrássy Áronnak, azaz a Videoportfolio.hu csapatának a színfalak mögött elkészült werkfilm megalkotásáért; 

- Turjányi Tuzson rendezvényfotósnak az előrejelzési rovatban ezentúl nap mint nap megjelenő fényképek elkészítéséért;

- Délity Kitti stylistnak, aki segített modelleinknek összeválogatni a Promod kollekciójának darabjait, illetve Bellák Réka sminkesnek és Lengyel Zsanett fodrásznak, hogy még szebbé varázsolták délutánunkat;

- Bíró Balázsnak és a Prime Studionak, hogy megfelelő helyszínt biztosítottak a fotózáshoz;

- és végül, de nem utolsó sorban modelljeinknek, akik mostantól minden nap friss tanácsokkal segítenek dönteni olvasóinknak az öltözésben.

Megújult műhold aloldalunk is

Fiatalkorunk álma, hogy űrhajós legyen és a magasból szemlélhesse a földi eseményeket, nos, ha ezt az álmot nem is teljesíthetjük, a meterorológiai műholdak felvételeinek felhasználásval készült fejlesztésünkön ugyanúgy figyelemmel követhetjük bolygónk időjárását.

A műholdkép aloldalon az Időkép saját fejlesztésű, predikciós videóján pillanatok alatt szemügyre vehetjük, hogy hazánk felett éppen 10 km-es magasságig feltornyosuló zivatarfelhők vagy borongós esőfelhők vannak-e, de ugyanúgy kivehetők télen a havas területek, ősszel a megrekedt ködpárnák is.

Mint ahogy korábban is, most is várjuk fejlesztéseinkkel kapcsolatos véleményüket, észreveteleiket. Köszönjük!

Az Időkép csapata
2012. június 1.


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |