Olcsóbb lesz az SMS riasztás

| 2010. április 5. 19:56 | Frissítve:
3, 6 és 12 hónapos kedvezményes csomagokkal jelentkezünk, a kényelmesebb ügyintézés érdekében is.

A tavaly nyár végén indított SMS riasztási szolgáltatásunkat több százan rendelték meg. Ezúton is köszönjük a bizalmat. Mint azt írtuk, ez jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy idén március 31-én nemzetközi partnerünkkel, a Meteopress.cz-vel közösen saját radart tudtunk telepíteni Budapesten (és Prágában). Természetesen egyetlen mini-radar nem elég Magyarország belátásához; legalább 8-10 ilyen érzékelőre lesz szükség hazánk egészének lefedéséhez. Ha SMS riasztásunk bevételeit jelentős részben továbbra is erre tudjuk fordítani, akkor ez a vártnál jóval hamarabb sikerülhet.

Költséghatékonyság megrendelőink számára is

Sokan kérték előfizetőink közül, hogy racionalizáljuk az előfizetési rendszert, és hogy ne kelljen 1000 Ft-os összegek számláival és csekkjeivel/átutalásaival havonta külön-külön foglalkozni. Partnereink fél és egy éves előfizetéseket javasoltak, ami talán túl nagy ugrás lett volna, ezért úgy döntöttünk, hogy 3 hónapos opciót mindenképpen fenntartjuk azok számára, akik csak ki szeretnék próbálni a szolgáltatást, de még nem biztosak a hosszabb távú megrendelésben.

Mivel ez az Időkép számára is költségcsökkenéssel jár (hiszen nem kell havonta több ezer oldalnyi számlát és csekket nyomtatni, majd külön-külön postázni), így lehetőség nyílik olcsóbb, kedvezményes csomagok kialakítására is. Az új csomagok közül a 3 hónapos kb. 10%-al, a féléves 20%-al, míg az egész éves mintegy 30%-al lett így olcsóbb, mint havonta, külön-külön fizetve.

Ezzel együtt az 1 hónapos előfizetés megszűnik, amelyről e-mailben értesítjük valamennyi előfizetőnket is.

Az új SMS riasztási csomagok

Újdonság, hogy előfizetőink szabadon választhatnak, hogy csekken, vagy átutalással szerenék-e feltölteni virtuális "egyenlegüket", amely havonta maximum 30 SMS küldését foglalja magában. Fontos viszont, hogy mindneki választásának megfelelően egyenlítse ki a számlát, különben automatikus rendszerünk nem tudja majd párosítani a visszaigazolásokat!

Előfizetőink áprilistól a következő opciók közül választhatnak:

3 hónapos előfizetés 3490 Ft (kb. 10% kedvezmény)
6 hónapos előfizetés 5990 Ft (kb. 20% kedvezmény)
12 hónapos előfizetés 9900 Ft (kb. 30% kedezmény)

Ügyfélszolgálat, egyéni kérdések

Telefonos ügyfélszolgálatunk 10 és 18 óra között áll egyéni ügyfeleink rendelkezésére. Kérjük azonban, hogy a díjcsomag-, illetve átutalásos ill. csekken történő befizetési igény választását mindenképpen írásos formában (e-mail) küldjék el számunkra, hogy elkerülhetőek legyenek az esetleges félreértések. Céges, ill. több telefonra történő megrendelés igénye esetén mindenképpen javasoljuk az előzetes, telefonon történő személyes egyezetést munkatársainkkal.

Extra szolgáltatások

Várhatóan 2011-től előfizetőink mobiltelefon, illetve PDA-juk segítségével bármikor elérhetik majd saját környezetük nagy felbontású, percenként frissülő radarképét és villámtérképét - függeltenül attó, hogy az Időkép nyilvános oldalán ki tudjuk-e szologálni több százezer nézőnket eseménydús helyzetekben.Tervezzük azt is, hogy - ha az előfizetéshez kapcsolódó  telefonban van beépített GPS - ott a riasztás helyszínét automatikusan, mozgás közben is felismeri majd a rendszer, folytonosan nyomon követve azt (ha arra előfizetőnk ideiglenes, vagy állandó engedélyt és hozzájárulást ad az Időkép, ill. riasztási rendszerünk számára). Másképp fogalmazva, akár az autópályán haladva, akár vitorlázás/repülés közben is működik majd a riasztási rendszer, bárhol vagyunk éppen, és bárhová tartunk is az országban. 

Reméljük, a változások és kedvezmények, tevezett többletszolgáltatások elnyerik nézőink, előfizetőink tetszését és (szerk.alatt).

2010. április 6.
Időkép.hu

 


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára

Koronavírus:

Koronavírus
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |