illusztráció illusztráció

Szabadfogású számítógép versenyt hirdet a C3 Alapítvány

A versenyen 19 év alatti fiatalok mutathatják meg bármilyen digitális eszközzel készített alkotásukat.

"Ha automata locsolórendszer ad vizet a szobanövényeidnek, a telefonos videóidból rövidfilmeket készítesz, hanginstallációvá alakult a szobád a karaténban, vagy ha bármilyen mindennapi problémára informatikai megoldást találtál, ez a verseny neked való." - hirdeti a Formáldavilágod.hu.

Kreatív fiatalok jelentkezését várják, akik értenek a számítástechnikához, és ötleteikkel szívesen alkotnak valami újat. A benyújtott pályamű lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb digitális megoldás.

Korábbi nyertes munkák például a tanulást LED-fényekkel segítő Oktató Gitár, a  testvérprojektként fejlesztett Homemade Heroes játék, és környezettudatosságra felhívó Utolsó Napfelkelte című animációs kisfilm.

illusztráció
Szerző: C3 Archívum

A résztvevők egyénileg, vagy akár csapatban is megmérettethetik magukat, amennyiben 2022. december 31-ig nem töltik be a 19. életévüket. Jelentkezni nemcsak Magyarországról, hanem határon túlról is lehet.

További infók és nevezés a verseny honlapján: Verseny 2022
A pályamunkák és az aláírt nevezési lap feltöltési határideje: 2022. október 24. (hétfő) éjfél

Facebook: Szabadfogású Számítógép Verseny

/Disclaimer: az Időkép a Szabadfogású Számítógép 2005-ös díjazottja/

Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés