illusztráció illusztráció

Szeles idő fogadja a fesztiválozókat

Tegnap hivatalosan is megkezdődött a VOLT fesztivál Sopronban. Milyen időjárásra készülhetnek a fesztiválozók pénteken és szombaton?

illusztrációJúnius 29-én hivatalosan is megkezdődött a VOLT fesztivál Sopronban. A fesztiválozók örömére barátságos, nyárias idő volt a térségben, a hőmérséklet megközelítette a 30°C-ot, ahogy az archív hőtérképünkön is látható.

A ma délután érkezett hidegfront mögött azonban jelentősen megerősödött a légmozgás, és ez holnap estig így is marad, gyakran viharos, akár 70-80 km/h-t  elérő lökések is kísérhetik az északnyugati szelet.

Szombatra aztán valamelyest mérséklődik a légmozgás, de még így is gyakran megélénkül, időnként meg is erősödik a nyugati, északnyugati szél. Tartós csapadék a térségben sem pénteken, sem szombaton nem valószínű, legfeljebb rövid záporok alakulhatnak ki.

Emellett mindkét napon számíthatnak több-kevesebb napsütésre is a térségben fesztiválozók. A hőmérsékletek hajnalban mind pénteken, mind szombaton 12-13°C körül, napközben pedig 21-22°C körül alakulnak. További jó szórakozást kíván a fesztiválozóknak az Időkép csapata!

Címkék
Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés