illusztráció illusztráció

Szlovákia és Románia

Fejlesztéseink következő állomása környező országaink térképeinek teljes megújulását vonta magával. Tekintsék meg Önök is!

Nagy örömünkre szolgál bejelenti, hogy hosszas előkészület után - Magyarország es Európa példáját követve - Románia és Szlovákia térképei is megújultak.

Legyen szó egy Tátrán végigvonuló zivatarláncról, vagy egy Erdélyre lecsapó viharról, szomszédos országaink animált szél- és felhőképének segítségével mostantól bármelyiket figyelemmel követhetjük. A mai naptól elérhetőek az említett országok Hőtérképei, Légnyomástérképei, valamint a Mixtérképek is.

Bízunk benne, hogy a közeljövőben a határon túl élő magyarok, valamint szlovák és román állampolgárok közül is egyre többen kapnak kedvet az időjárás figyeléséhez, csatlakoznak majd az Időkép rendszeréhez. Reméljük, hogy Magyarországhoz hasonló ütemben fog bővülni a térképen megjelenő mérőpontok száma, hogy még részletesebb tájékoztatást tudjunk nyújtani az érdeklődők számára!

A nyárra újabb meglepetéseket tartogatunk, valamint tovább bővítjük a környező területek térképeit is, remélve, hogy továbbra is elnyerjük látogatóink tetszését!

Nagy Gergely, Nagy Márk, Szente-Varga Bálint
Időkép Project
Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés