Változékonyabbra fordul az idő

| 2014. március 31. 12:37 | Frissítve:
A következő napokban folytatódik a tavaszi idő, azonban időnként záporok tarkíthatják a hétköznapokat.

Kedden tovább folytatódik a tavaszias idő, a napos időszakokat elsősorban a Tiszántúlon, északkeleten és a Dunántúlon zavarhatják felhők, de számottevő csapadék nem várható, legfeljebb elszórtan egy-egy gyenge futó zápor fordulhat elő. Helyenként megélénkülhet az északias szél.

Szerda reggel elsősorban a Dunántúlon és délen, majd napközben máshol is kialakulhatnak záporok, egy-egy záport akár zivatar is kísérhet.

Csütörtökön is folytatódik a változékony időjárás, ekkor elsősorban északon, északkeleten és keleten alakulhatnak ki záporok, esetleg gyenge zivatarok. A déli, délnyugati szél többfelé élénk lesz ezen a napon, a Dunántúl déli felén, délnyugaton és északkeleten erős lökések is előfordulhatnak. 

Pénteken a jelenlegi számítások szerint már többfelé várható csapadék záporok formájában, egy-egy záport zivatar is kísérhet a hét utolsó munkanapján.

Szerencsére azonban nem fogunk fázni, a következő napokban is maradnak a tavaszias hőmérsékletek. Kedden 17-21°C közé melegszik a levegő, majd szerdán is hasonló hőmérsékletekre van kilátás, csak kevés helyen alakulhat 1-2 fokkal alacsonyabban a maximum-hőmérséklet. Csütörtökön ismét egyre többfelé melegszik 20 fok köré, illetve fölé a levegő, és pénteken is sokfelé mérhetünk 20 fok körüli értékeket. A hajnalok is enyhébbek lesznek, talajmenti fagy, gyenge fagy már csak nagyon kevés helyen alakulhat ki a fagyzugos, szélvédett, derültebb helyeken.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket nyomon követhetik itt.


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára

Koronavírus:

Koronavírus
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |