Változékonyabbra fordul az idő

| 2014. március 31. 12:37 | Frissítve:
A következő napokban folytatódik a tavaszi idő, azonban időnként záporok tarkíthatják a hétköznapokat.

Kedden tovább folytatódik a tavaszias idő, a napos időszakokat elsősorban a Tiszántúlon, északkeleten és a Dunántúlon zavarhatják felhők, de számottevő csapadék nem várható, legfeljebb elszórtan egy-egy gyenge futó zápor fordulhat elő. Helyenként megélénkülhet az északias szél.

Szerda reggel elsősorban a Dunántúlon és délen, majd napközben máshol is kialakulhatnak záporok, egy-egy záport akár zivatar is kísérhet.

Csütörtökön is folytatódik a változékony időjárás, ekkor elsősorban északon, északkeleten és keleten alakulhatnak ki záporok, esetleg gyenge zivatarok. A déli, délnyugati szél többfelé élénk lesz ezen a napon, a Dunántúl déli felén, délnyugaton és északkeleten erős lökések is előfordulhatnak. 

Pénteken a jelenlegi számítások szerint már többfelé várható csapadék záporok formájában, egy-egy záport zivatar is kísérhet a hét utolsó munkanapján.

Szerencsére azonban nem fogunk fázni, a következő napokban is maradnak a tavaszias hőmérsékletek. Kedden 17-21°C közé melegszik a levegő, majd szerdán is hasonló hőmérsékletekre van kilátás, csak kevés helyen alakulhat 1-2 fokkal alacsonyabban a maximum-hőmérséklet. Csütörtökön ismét egyre többfelé melegszik 20 fok köré, illetve fölé a levegő, és pénteken is sokfelé mérhetünk 20 fok körüli értékeket. A hajnalok is enyhébbek lesznek, talajmenti fagy, gyenge fagy már csak nagyon kevés helyen alakulhat ki a fagyzugos, szélvédett, derültebb helyeken.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket nyomon követhetik itt.


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára

Koronavírus:

Koronavírus
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |