Vége van a Soundnak, hűvös szelek járnak

| 2012. július 15. 22:28 | Frissítve:
Hűvös hét előtt állunk, csütörtökön és pénteken lehet melegebb, aztán ismét hidegfront jön.

Három hullámban érkezett meg hideg a közel két hetes hőséget követően, először kedden, majd szerda este, végül szombat este érkezett hidegfront hazánkba. Az elmúlt napokban több szupercella is borzolta a kedélyeket, Zamárdiban az Ákos koncertet is meg kellett szakítani a vihar miatt, szombat éjfél körül pedig 126 km/órás, orkán erejű széllökést is mértek abban a zivatarfelhőben, mely éjjelre Budapestet is elérte. A jövő hét eleje sem tartogat sokkal melegebb időt.

Hétfőn több helyen előbújik a Nap, de a hűvös északnyugati szél megerősödése miatt délutánra csak 21 és 26 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Kedden a Dunántúlon is előfordulhatnak záporok, marad a hűvös északnyugati szél, mely helyenként újból megerősödhet. A hétfőihez hasonló hőmérsékletek várhatóak.

Szerdán ismét több napsütésre számíthatunk, a hűvös szél viszont továbbra is megakadályozza a levegő felmelegedését. 22 és 27 fok között alakul a délutáni hőmérséklet.

Csütörtökön és pénteken elcsitul a szél és kellemes meleg várható helyenként 30 fok feletti maximummal, de érkezik az újabb hidegfront, a hétvégére visszaesik a hőmérséklet.

Részletes előrejelzésünk »


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |