illusztráció illusztráció

Szélvihar élőben - ismét

A ma éjjel érkező, illetve holnap hajnalban áthaladó front széllökéseit megint élőben követhetjük nyomon. Másodpercenként frissítve!

A várható szélvihari idejére ismét - ideiglenesen - 4 valós idejű mérési pontot kísérlünk meg érdeklődő nézőink számára egyszerre elérhetővé tenni cikkünkben. (Nyugatról keletre haladva a Kőszeg melletti Kendig-csúcs, Siófok, Budapest-I. kerület, Várnegyed, és Miskolc-Szentlélek légmozgását láthatjuk valós időben.)

Míg a grafikonok 5 percenként, az alábbi szélrózsák és a szélsebesség-értékek ténylegesen élőben, másodpercenként frissülnek!

Kendig-csúcs, ~700m tszfm. A mérési pontot a Szombathelyi Erdészet Zrt-nek, és a Kőszegi Rádióklubnak köszönhetjük!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siófok, 110m tszfm. A mérési pontot a Siófok-Kiliti Repülőtérnek köszönhetjük!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Budapest, I. kerület, Várnegyed, 130m tszfm (az Időkép saját mérési pontja)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miskolc-Szentlélek, ~750m tszfm. A mérési pontot a Turistapark üdülőcentrumnak és az Időkép kiemelt partnerének, a Borsodweb Internet-szolgáltatónak köszönhetjük!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A most kiemelt szenzorok természetesen az Időkép saját fejlesztésű, másodperces szélmérői alapján kerülnek - késletetés nélkül - megjelenítésre; közel 100, további másodperces szélmérő grafikonjai felugró ablakokban tekinthetőek meg megújult széltérképünkön, amennyiben az egérkurzort a halvány, zöldeskék színnel kiemelt pontok fölé mozgatjuk.

Kapcsolódó témák - Megújult széltérkép, előrendelhető másopderces szélmérő

Amennyiben a viharos szél károkat vagy fennakadásokat okozna, cikkünket folyamatosan frissíteni fogjuk a nap folyamán; amennyiben indokolttá válik, akár percről-percre rovatot is indítunk a szélvihar nyomon követésére. Várjuk olvasóink esetleges kapcsolódó, friss fotóit, képeit és kommentárjait, köszönjük!

Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés