X-Akták az Időképen

| 2010. március 31. 19:16 | Frissítve:
Rejtélyes objektumot filmeztek le tegnap este Budapest kertvárosában amatőr filmesek. Április elsejei talányunk.

A kísérteties jelenség néhány percig volt csak látható, ráadásul a felvételt készítők megesküsznek arra, hogy az autójuk motorja leállt, a  videókamera pedig teljesen megzavarodott, amikor megpróbáltak ránagyítani a homályos, földöntúli fényekben villódzó tárgyra.

A NASA digitális videófelvétel elemzői már vizsgálják az anyagot, ám előzetes értékelésükben rámutattak arra, hogy ebben a pillanatban még lehetetetlen eldönteni, hogy egy kísérleti, lopakodó katonai helikopterről, gömbvillámokról, vagy valóban földön kívüli eredetű űrhajóról van szó, amely valamiért pont ezt a Tétényi-fennsík peremén fekvő családi házat választotta áldozatai begyűjtésére. Ez utóbbi esetben a kísérteties, köröző piros fények a szemtanúk hipnotikus elkábítására szolgál, miután fénysugárral felszippantják a gyanútlan bámészkodókat.

Amíg az amerikai Űrügynökség döbbent elemzői kockáról kockára újra és újra átvizsgálják a felvételt antianyag vagy más sötét energia után kutatva, az Időkép szerkesztősége nézői és olvasói tanácsát kéri, hátha valaki felismeri a felvételen látható misztikus jelenséget.

Tehát, a kérdés adott - Mi ez?
Április elsejének előestéjén kiszivárogtatott titkos felvételünk tárgyának első felismerője egy-egy mini időjárás-állomással, és egy nem kevésbé értékes sikerélménnyel lesz gazdagabb.

Várjuk a tippeket! A megfejtést ma 17:30-kor olvashatják.

2010. március 31.
Az Időkép Csapata


hirdetés


Cimkék: ,


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára

Koronavírus:

Koronavírus
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |