Rendezte havas vitáját az eplényi síterep a szomszéd faluval

Síelők.hu | 2020. január 14. 20:14 | Frissítve:
Egy régóta fennálló vitát sikerült békésen lezárni Olaszfalu község polgármesterének és az eplényi Síaréna Kft. ügyvezetőjének.

Rejtélyes módon a hazai síszezon indulásával, az Eplény közeli Olaszfaluban rendszeresen több hó van, mint a megye más településein. Ez jelentősen elgondolkodtatta a falu és a környék lakóit, akik szerint a sípálya hóágyúi felelősek ezért a különös jelenségért.

Ebele Bálint az eplényi Síaréna Kft. ügyvezető igazgatója cáfolja ezt az állítást, azonban szeretné megőrizni a baráti kapcsolatot Olaszfaluval, így egy gesztusértékű ajánlattal állt a község polgármestere elé.

A Síaréna Kft. a síszezon hátralévő részében ingyenes síelési lehetőséget biztosít a Villax Ferdinánd Általános Iskola tanulóinak. A sípályát üzemeltető vállalkozás ezzel kíván hozzájárulni a gyermekek egészséges életmódra való neveléséhez.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Boriszné Hanich Edit, Olaszfalu polgármestere és Ebele Bálint az eplényi Síaréna Kft. ügyvezető igazgatója kézfogással pecsételték meg az egyezséget, továbbá megállapodtak abban, hogy a jövőben nem kívánnak vitákba bocsátkozni egymással az ügy kapcsán. Mindkét fél arra koncentrál majd, hogy a lehető legtöbb pozitívumot felismerjék a kialakult helyzetben és kiaknázzák a lehetőségeket a különös jelenség kapcsán, hiszen ez csak hó.
További részletek a sielok.hu-n.

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára

Mennyi hó fog esni?

Várható hóvastagság
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |