Hirdetés
Település
Népszerű hazai üdülőhelyek Népszerű európai üdülőhelyek

30 napos előrejelzés

Előrejelzésünk 15 napon túl az ECMWF 46 napos valószínűségi előrejelzése alapján készül.
Hirdetés

Hétvégére visszatér az igazi tavasz

Csütörtökön már naposabb idő valószínű, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből elszórtan főként a Dunántúlon és néhol északkeleten alakulhatnak ki futó záporok. Az északnyugati szelet a délnyugati és északkeleti tájak kivételével többfelé élénk lökések kísérhetik. Hajnalra foltokban pára, köd képződhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +6 fok között alakul, majd délutánra 12 és 17 fok közé melegszik a levegő.

Pénteken sok napsütésre számíthatunk, de az időnként megjelenő gomolyfelhőkből csak néhol fordulhat elő gyenge zápor. Sokfelé élénk, északnyugaton helyenként erős lesz a délies szél. Hajnalban néhol gyengén fagyhat. Délután 14 és 19 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

A hétvégén sokat süt majd a nap, de az időnként megjelenő felhőkből szombaton elszórtan egy-egy futó zápor kialakulhat. Sokfelé lesz élénk, nyugaton, északnyugaton erős a délies szél. Tovább melegszik az idő, szombaton 18-23, vasárnap pedig már 22-27 fokot mutathatnak a hőmérők a legmelegebb órákban.

Kiadta: Időkép (ma 09:41)

Időkép
Időkép