illusztráció illusztráció

10 évesek lettünk

Az idei évforduló különleges - az Időkép jubileumi születésnapja alkalmából köszöntjük nézőnket és észlelőinket.

Minden évben, mindannyiunk életében eljön az a nap, amikor konstatáljuk - ismét eggyel több gyertyát fújhatunk el a zsúrokon és partikon oly népszerű ajándék tortánkon. Az idei alkalom számunkra - szerkesztőségünk, nézőink és különösképpen észlelőink számára - azért különleges, mert az évforduló egyben jubileum is.

illusztrációImmár 10 éve, azaz egy teljes évtizede kísérjük figyelemmel és osztjuk meg egymással a minket körülvevő világ természeti csodáit, jelenségeit és szépségeit, meteorológiai és egyéb környezeti jellemzőit, jelenségeit az időjárás tükrében.

A születésnap nem az Időkép ünnepe, hanem a minket alkotó közösségé. Azoké, akik észleléseikkel, időjárási automatáikkal, hírekkel és Képtárunkba, illetve Facebook falunkra eljuttatott több ezer észlelés, megfigyelés, mérés és csodaszép fotó, illetve videó segítségével lehetővé teszik, hogy mindannyian láthassuk és átélhessük a forró nyári naplementék, a jéghideg hófúvások, a hegytető alatt gomolygó köd vagy éppen egy-egy hullócsillag látványát; térképeinken pedig valós időben nyomon követhessük Magyarország időjárását.

Köszönjük tehát mindenkinek, aki az elmúlt tíz évben hozzájárult ennek lehetővé tételéhez, egyben ígérjük, hogy idén is sok-sok érdekes, különleges és látványos fejlesztéssel, újdonsággal kedveskedünk majd mindenkinek - ezek nagy része még meglepetés, reméljük, mindenki örömmel fogadja majd azokat.

Köszönjük!
2014. január 22.
Az Időkép.hu szerkesztősége

Címkék
Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés