3D időkép

| 2010. március 22. 0:45 | Frissítve:

Niethammer Zoltán munkájának gyümölcse megtekinthető, élesben a 3D időkép béta verziója.

Közel másfél éves fejlesztés eredményeként örömmel jelentjük be a 3D időkép béta verzióját, melyet egy igen kedves és lelkes embernek köszönhetünk, Niethammer Zoltánnak, aki szabadidejét nem kímélve, sok-sok száz óra munkával, létre hozta nekünk az időkép 3D-s változatát.

3D Időkép

Ez, a teljesen újfajta megjelenítő eljárás alkalmas arra, hogy az országban tetszőlegesen repkedjünk, akár a felhők felett, akár alattuk, körbe, vagy átlósan, oldalra dőlve, bármely szögből tekintve országunkra, ahogy kívánjuk. Az észlelések, mint a többi hagyományos térkép esetében is, valós időben kerülnek rá a térképre, és föléjük húzva az egeret, pedig további információkat olvashatunk.

3D Időkép

A program telepítése, mellyel megtekinthetjük magát a 3D-s virtuális világot, igen egyszerű, pár perc alatt elvégezhető, a térkép jobb sarka fölötti linkre kattintva.

A programhoz külön zene is íródott, amit Török Zoltánnak köszönhetünk, aki felajánlotta alkotását, mellyel kellemes zenei aláfestést teremtett a 3D-s túra alkalmára.

Videó a használatról

Reméljük, sok nézőnk tetszését nyeri majd el ez a maga nemében egyedül álló újítás. Várjuk véleményeiket, észrevételeiket!  

Niethammer Zoltán, Török Zoltán, Az Időkép csapata
2010. március 22.
Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Riasztás

Mennyi hó fog esni?

Várható hóvastagság
hirdetés
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2018. Adaptive Média Facebook Twitter Google+
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogi közlemény | Elvihető tartalmak