illusztráció illusztráció

Fotópályázat: 20 év - 20 kép

Az időjárás- és természetfotózás szerelmeseinek legjobb felvételeit várjuk az elmúlt két évtizedből.

Tegnap ünnepeltük az Időkép indulásának 20. évfordulóját, most pedig izgatottan hívunk benneteket egy kis játékra. E jeles alkalomból hirdetünk meg egy fotópályázatot, amelyre az időjárás- és természetfotózás szerelmeseinek legjobb felvételeit várjuk az elmúlt két évtizedből.

A pályázat témája: "Színpadon az elmúlt 20 év természeti és időjárási csodái"

Várjuk észlelőink, olvasóink hangulatos, inspiráló és kreatív fotóit, amelyeken  megörökítették az időjárás szépségét és erejét, legyen szó lenyűgöző viharfelhőkről, gyönyörű naplementékről, hófödte tájakról vagy akár egy szivárvány varázslatos megjelenéséről, 2004-től napjainkig.

Várjuk az elmúlt 2 évtized legjobb időjárási és természeti fotóit

A pályázati részletek:

Beküldési határidő: 2024. február 1. éjfél

Fotók témái: viharok, napkelte, naplemente, évszakok változása, extrém időjárási jelenségek, havazások, természeti csodák

Megjegyzés: Egy pályázó legfeljebb 10 fotót tölthet fel.

illusztráció
Én már neveztem ezzel a képpel... :)| Fotó: Nagy-Kurunczi Rita

Díjak: Az Időkép szerkesztősége minden naptári évből kiválasztja a leghangulatosabb, legszebb fotót, természetesen figyelembe véve azt is, hogy az észlelőktől kik kapták a legtöbb szavazatot. Végül így 20 szerencsés pályázó fog időképes ajándékban részesülni. A legjobb felvételek természetesen egy cikkben is megjelennek majd weboldalunkon és közösségi média csatornáinkon.

Várjuk a lenyűgöző felvételeket, melyekkel együtt ünnepelhetjük a kerek évfordulót. A képeket kérjük a Képtárban található, 20 év - 20 kép (Fotópályázat) című mappába töltsétek, csak az ide érkezett felvételek kerülnek értékelésre. A fotóknak mindenképp adjatok címet, valamint szerepeljen rajta az évszám is, amikor a kép készült. Csak és kizárólag saját felvételeket várunk, de szkennelt fotókat is örömmel fogadunk, hiszen tudjuk, hogy a 2000-es évek közepén még "nem sokan" mászkáltak olyan mobiltelefonnal, amellyel fotókat is lehetett készíteni. 

IDE VÁRJUK A PÁLYÁZATRA SZÁNT FOTÓKAT! 

Köszönjük, hogy velünk tartottatok ezen a csodálatos két évtizedes úton. Izgatottan várjuk a beérkező felvételeket! 

Borítókép: Simon Győző

Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés