Vasárnapig kitart a napfényes idő

| 2018. április 19. 10:29 | Frissítve:
A héten végig kitart a napos idő, legfeljebb vasárnap északon és a nyugati határ mentén alakulhat ki egy-egy frissítő zápor.

A szerdán kezdődött napos, száraz idő vasárnapig kitart, ezt követően azonban több lesz a felhő, megnő a csapadék kialakulásának valószínűsége.

Szombaton országszerte csaknem zavartalanul fog sütni a nap, inkább csak a Dunántúlon lehetnek fátyolfelhők. Északnyugaton, északon kissé megélénkülhet a nyugati-délnyugati szél. Hajnalban hűvös lesz, az Alföld és az Északi-középhegység mélyebben fekvő részen 5 fok köré csökkenhet a hőmérséklet. Napközben azonban gyorsan melegszik a levegő, délután 22-27 fok várható.

Tóth Júlia fotója Kisorosziból, köszönjük!

Egy-egy zápor már jöhet

Vasárnap is a napsütésé lesz a főszerep, de délutántól északon és a nyugati határ mentén már erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és egy-egy zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. A friss reggelt követően napközben 23 és 29 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Hétfőtől már több lesz fölöttünk a felhő, és záporok, zivatarok is több helyen kialakulhatnak, valamint feltámad a szél. A hét első napján még kora nyárias értékek valószínűek, keddtől azonban néhány fokkal visszaeshet a hőmérséklet.

Borítókép: Ágics Évi (Bogyiszló)


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |