Új év, új fogadalmak (X)

| 2016. január 4. 18:46 | Frissítve:
Bármi is legyen az újévi fogadalmad, a Premier Outletben mindent megtalálsz, amiért megéri betartani!

Az újévi fogadalmakkor nem csak a több sport és kevesebb szénhidrát vonalon érdemes elindulni. Ha tehetjük, vágjunk bele egy 2016-os gardróbfrissítésbe is, hiszen az év eleji leárazások a pénztárcánkat, a megunt, de jó minőségű ruháink pedig rászoruló családokat tehetnek boldoggá.

Tudatos szortírozás

A Premier Outlet tudatosan készül a 2016-os évre. Az akár több mint 70 százalékos év eleji leárazásával, és Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő kampányával a legjobb megoldást kínálja a ruhatárfrissítésre. A kiszortírozott darabokat az outletközpont méltán népszerű Adok-Kapok Napok ruhagyűjtési akcióján fogadja be tavasszal, míg a vásárlók adakozó és szortírozó kedvét az év eleji kedvezményekkel lendíti előre.

Sport sporttal!

Karácsony elteltével a sütemények és a kifogások is elfogynak, és átveszik a helyüket a fogadalmak. Januárban újult akaraterővel könnyebb lemenni az edzőterembe, valamint a korcsolyázás és síelés szerelmesei is erőre kapnak. A Premier Outletben - Magyarországon egyedülálló módon - egy helyen megtalálható a 3 legnagyobb sportmárka, a Nike, az adidas és a Puma. Az outletközpont kínálatában szinte minden népszerű testmozgáshoz szükséges öltözet és kiegészítő fellelhető a sífelszereléstől a téli túrafelszerelésekig. Többek között a Helly Hansen, adidas, Nike, budmil, Timberland, Head, Heavy Tools üzletek, Columbia, Player's Outlet és a Vermont által forgalmazott Peak Performace is felkészülten várja a téli sportok rajongóit. A kiszortírozott tavalyi sportfelszelésünkkel pedig nagyon-nagy örömet szerezhetünk egy rászoruló családnak.

Megoldás kicsiknek és nagyoknak

A biatorbágyi outletközpont azonban nem csak sport fronton erősít. Öltönytől a cipőn át, az elektronikai cikkektől a háztartási, konyhai eszközökig minden megtalálható a bevásárlófaluban. Ha 2016-ban új órával szeretnénk mérni a perceket, vagy egy meleg télikabát mellett tesszük le a voksunkat, érdemes ellátogatni a BL Óraszalonba vagy a Mango, Tommy Hilfiger, Gas, illetve Benetton outlet üzletébe. Az öltönyök, ingek és elegáns férfiviselet területén a Pierre Cardin, Thomas Breitling, Olymp, Philipp és számos más népszerű világmárka termékei között válogathatunk. A legkisebbeket pedig a LegoWear, GAP és Benetton színes téli kollekciója várja.


hirdetés


Cimkék:

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |