Előszezoni árak, főszezoni hóhelyzet (X)

| 2017. december 4. 14:51 | Frissítve:
Már most példátlanul jó terepen, csaknem kifogástalan havon síelhetnek az Ausztriába érkezők.

Az 1650 méter magasan fekvő Lachtalban az elmúlt időszakban szinte folyamatosan havazott, működnek a hóágyúk és a legtöbb felvonó is, Schladming-Dachstein hegyein pedig már 3 síterepen elindultak a síliftek. Csalhatatlanul kezdetét vette a téli szezon.

Már az előszezon is jól indul az osztrák Alpokban, legalábbis az 1650 méter magasan fekvő Lachtalban és a Dachstein gleccserhez közeli Schladming/Hausban, ahol a minden kényelemmel felszerelt SissiPark pályaszállások luxus körülményekkel várják a vendégeket. És ezúttal nemcsak az apartman szálló kiemelt színvonalára gondolunk, hanem a természeti körülményekre is, hiszen mindkét helyszínen már most annyi hó esett, mint egy jónak mondható téli főszezonban. Így aztán nem csoda, hogy a lachtali sípálya egyes szakaszain megjelentek a korai síelők, akik éppen ezt az érintetlen természetet, a csendet, a nyugalmat és a kényelmes lesiklást szeretik. A schladmingi Haus im Ennstalban üzemelő SissiPark közelében található Dachstein gleccseren ugyanilyen körülmények között szeptember óta lehet síelni és a Ski-Amadé síszövetséghez tartozó 4-Hegyből három, a Planai, a Reiteralm és a Hauser-Kaibling sífelvonói is zavartalanul működnek.

Tapasztalt helyiek, a régiókban síoktatók és rendszeresen síelők egybehangzó véleménye szerint az Alpoknak ezekben a régióiban több év után idén végre nem lesz hó hiány, hiszen már most, az előszezonban is főszezoni körülmények uralkodnak. Kivéve az árakat. Ilyenkor ugyanis mindezt a kényelmet és szépséget előszezoni árakon, vagyis a főszezoninál olcsóbb síbérletekkel lehet élvezni. A lachtali SissiParkban ebben az időszakban garantált a kedvezmény a Besíző akciós csomagokkal, amiben most a félpanziós ellátás és ingyenes gyerek síbérletek is benne vannak.

A korai szezonkezdés előnye, hogy miközben már működnek a felvonók, s teljes gőzzel üzemelnek a hütték, sehol nem kell sorban állni, tülekedni, de még csak várakozni sem. Az előszezonban ez a kényelem, na és persze a háborítatlan, síelésre csábító hófödte hegyoldalak a legvarázslatosabbak. Ilyenkor lehet a legkényelmesebben élvezni ezt a sportot és a gyönyörű természetet. Aki egyszer ráérez az előszezoni síeléssel járó szépségekre, az többé nem akar lemondani róla.

Mivel a SissiPark mindkét helyszínen pályaszállásként üzemel, természetesen a síeléshez szükséges minden kényelmi feltétel is garantált. Az épület földszintjén található fűtött sí-tárolókat csak pár lépés választja el a lesikló pályáktól, így a felszerelést egyáltalán nem kell szállítani vagy cipelni, a lécbe beleugorva szinte azonnal lehet suhanni a lejtőn. A saját szaunával felszerelt, elegáns apartmanok mindegyike egyedülálló panorámára, a hófödte csúcsokra és – lévén, hogy pályaszállás –, természetesen a sípályákra néz. Az a vendég sem csalódik azonban, aki a pihenés óráit nem a lakosztályában, hanem a szálló környékén, pihentető sétával vagy éppen keményebb hegyi túrával töltené, hiszen ehhez mindkét helyszínen adottak a körülmények. Méghozzá káprázatos körülmények. Erről a káprázatról azonban nem emberi kéz, hanem maga a természet gondoskodik.

További információk és online foglalás: www.sissipark.at


hirdetés


Cimkék:

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |