Hőségmentes strandidő

| 2017. augusztus 12. 17:37 | Frissítve:

Hétfőtől újra a napsütésé lesz a főszerep, egyre melegebb, csapadékmentes időre készülhetünk.

Sok napsütés, csapadékmentes idő

Hétfőtől naposabb időre készülhetünk, az időnként megjelenő felhőkből számottevő csapadék nem várható, legfeljebb szerda délután az Alpokalján alakulhat ki egy-egy frissítő zápor, esetleg zivatar. Keddtől gyengül a légmozgás, és szerdán, valamint csütörtökön legfeljebb csak néhol fordulhatnak elő élénk széllökések.

Radical fotója, köszönjük!

Egyre melegebb napok

Hajnalonként felfrissül a levegő, viszont napról napra melegebb lesz, csütörtökön már 29-33 fokot mérhetünk. Pénteken is marad a túlnyomóan napos idő, az ország nagy részén 30 fok fölötti értékekek valószínűek. Az UV-sugárzás nagyon erős lesz ezeken a napokon, ezért gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről!

Szombat este érkezhet a hidegfront

Szombaton este hidegfront érkezhet záporokkal, zivatarokkal, feltámadó északira, északnyugatira forduló széllel. A front érkezését megelőzően a csúcshőmérséklet a déli, délkeleti tájakon alakulhat 35 fok közelében.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket nyomon követhetik ITT.

Borítókép: Kcsillaci
Cimkék: , , , ,

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni. BejelentkezésRegisztráció
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

 • A klíma változás érdekel a legkevésbé. Ha a napi meleg rekordokat nézzük akkor az 1900 évek elején is voltak 40 fokos melegek és télen a mostanihoz képest is voltak hidegebbek, hófúvások.. stb... Ami viszont anno nem volt, a sok szenny hírportál, fb.. ahol a sok agyament cikkel fárasztják a hiszékeny embereket csak azért hogy like ot és hozzászólások tömkelegét be gyűjtsék és riogassák az embereket arról nem beszélve, hogy sok esetben egymásnak ugrasszák azokat akik a hideget kedvelik vagy netán a kánikulát! Röviden összefoglalva hideg és kánikula eddig is volt de ekkora széles sávú internet és okos telefonok viszont nem. Így nem volt ekkora körítés adva neki mint sajnos manapság! Régen mással elfoglalták magukat az emberek! Most csak az utcán mindenhol okos telefon, internet és persze, hogy lehet írkálni hozzászólásokat stb... ami feszültséget von maga után akár egy ilyen poszt alatt is!

 • bkrisz80 - akkor gondolom te csak -12 fok alatt fűtesz be, kb. 2évente esetleg januárban. Irigyellek! Én sem erőltetem rád a meleget, mint pl. azt sem szeretném rád erőltetni kézzel lábbal, hogy a tej mától zöld és nem fehér! Kitartás, hamarosan itt az ősz és jönnek az alacsony rétegű felhőzetek, napsütés nélkül melyben még hideg sincs;))))

 • Azért én nem sorolnám ezt a nyarat a leg melegebbek közzé, átlagos. Ha a tavaszt és a nyár elejét nézem, akkor pocsék hűvös, esős É.K. Itt júniusban rengeteg zivatar volt, szeretem de túlzásokba esett! Nagyon nehezen indult, de talán mentségére, ami az elején nehezen jött az bepótolta most. Hozzá teszem a nyár imádók táborába tartozom a 41 fok sem fog rajtam ki rendszeres sport mellet, mert kiröhögöm kb. annyira, mint a 2015 ös nyarat is. De, hogy egyeseknek itt még a heti harminc fok is sok legyen így augusztusban, az már durva! Szívesebben elfogadom személy szerint ezt a forró szárazabb nyarat mint pl a 2016 ost mely szintén esős magas páratartalmú monszunos időszakot. Ott aztán csak 1x volt hőségriadó júniusban és kész, szinte 36 fokot sem értük el csak a pára de az nagyon! Na, az nagyon utálatos! Tehát, szerintem örvendjünk még a jó időnek, hiszen számomra 20- a után már vége a nyárnak! Csak elég szomorúan nézem a nap állását, hogy kúszik Dél felé, mi pedig a tél felé, mert sajnos fázós típus is vagyok, a sokrétegű ruhákat is utálom, undorom is volt ez év Januárban és bizony gyűlölöm azokat a pillanatokat is mikor a fűtés számláért ki kell adnom a pénzt a hosszú téli estéken! Úgyhogy itt a héten lesz még strand a javából, akár kellemes hőmérséklet, vagy akár hőhullám jön…. aztán a másik nagy kedvenc a vénasszonyok nyara a napsütésben!

 • Erre a hetre nem kell a kanikula, de a jovo heten utana bedurranthatna meg 27.eig. Aztan felolem johet az osz, mit banom en.
  Eleg morbid lenne, ha vegig rotyogtam a sajat levemben a kamionban, aztan mire mennenk nyaralni, addigra elo kene venni a holapatot, esernyot, szankot...

 • Hello bkrisz80,kellemes estét!
  Hőségmentes ,kellemes idei nyár?
  Hát az kizárt ,hogy mentes volt:D
  Sok volt hőségből ,a kellemesebb időből meg
  alig.
  És bizony a csapadékból se volt átlagos,pár esettől
  eltekintve az idei nyár száraznak nevezhető.
  Remélhetőleg a hétvégi dolog visszavált a normálisabb
  időre,és jön lehűlés meg csapadék :)

 • Nagyon kellemes volt tegnapi idő :)
  30fokok,meg még melegebb kotródjon már a fenébe,
  idei nyár gyalázatos ocsmány meleg ,átlagosnál szárazabb
  volt.
  Na remélhetőleg a csapadék dolog visszavált a több mm-re
  és mihamarabb nagy zuhé jön ,meg mielőbb visszatér a normális
  friss kellemes idő:)

 • Na emberek, már megint gyönyörűen néz ki az előrejelzés... Ha augusztus, akkor muszáj szinte végig minimum 30-nak, vagy afelettinek lenni? Hogy a fene enné meg!
  Pedig még reggel is egészen máshogy írták a következő 10-12 napot.

 • A tegnapi borult idő kellemesebb volt, most megint süt a Nap, már csömöröm lesz tőle. :-)

 • Na végre!Az elmúlt napok szenvedései után aranyat ér a mai nap.Nagyon kellemes az idő.Végre lehet sétálni,kirándulni.

 • Nagyon jól felfrissült levegő,na ez már tényleg kellemes :)
  Remélem jövő héten itt is összejön csapadék,a gfs tartja
  a csapadékot a jövő hétvége körül. Bízom benne az fog megvalósulni és
  nem ecmw féle verzió fog beválni,mert az köv hétnél szinte semmi
  csapadékot nem ad most.
  A csapadékra még mindig szükség lenne és remélhetőleg esni is fog
  sok mm a jövő héten

 • A penteki massziv mediterran ciklonrol mi hir van? Nalam a Wunderground 4 napos folyamatos esot ir pentektol, es pont akkor mennenk nyaralni.
  Mar ha ezt majd nyaralasnak lehet nevezni...

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés:

Riasztás

Mikor jön a tél?

Még nem

hirdetés
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2017. Adaptive Média Facebook Twitter Google+
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogi közlemény | Elvihető tartalmak