Jégeső és zivatar

| 2010. március 1. 20:39 | Frissítve:
A vasárnap éjjel történtek után újabb, ritka meglepetésben részesülhettünk hétfőn este; heves zivatarok és jégeső jellemezték március elsejét.

Frissítve (22:30): Ezekben a percekben a Dunántúl Balatontól északnyugatra eső területein számos helyről érkeztek száraz zivatarról szóló észlelések. Az OMSZ villámlokalizációs rendszere az elmúlt egy órában közel 300 villámot regisztrált. Az intenzív góc hamarosan eléri a magyar tenger északi partját.

Egy maréknyi nyáridéző jeges koktél az idei év első zivataros napján (Szintén Győr-Moson-Sopron megyéből, köszönjük!)

A természet meglepő tréfák egész sorát zúdítja ránk nem csak ma, de az utóbbi néhány hónapban vagy évben egyaránt. Bár a nyári tornádó- és tuba-kavalkád már majdnem egy éves, Karácsony napján heves zivatarok söpörtek végig az országon, amire - sokak szerint - emberemlékezet óta nem volt példa. Most pedig, a naptári tavasz legelső estéjén jégeső pusztít Győr-Moson-Sopron megye nyugati részén - várjuk észlelőink fotóit, képeit, beszámolóit.

Újabb képeket kaptunk Szombathelyről és Egyházasrádócról Bluehorizon és Zivi nevű észlelőnktől a térségben kipattant zivatarról, köszönjük!

Az alább látható képeket Lukácsházáról, Pumika nevű észlelőnktől és Nagyrákosról, Knaky nevű észlelőnktől kaptuk. Köszönjük!

Radar videó >>

 

 

Cikkünket folyamatosan frissítjük, az eseményeket figyelemmel kísérhetik a Képtár, a Radar videó, illetve a térségben lévő Webkamerák aloldalon!


hirdetés


Cimkék: ,


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |