Ködpárnába burkolva

| 2011. december 27. 8:25 | Frissítve:

Ismét hidegpárna alakítja időjárásunkat, ködös, borongós az idő, csak a Kisalföldön látni egyelőre a Napot.

Kezdetét vette a mindenki által oly hosszúnak gondolt, ám valójában mindössze néhány napot magába foglaló két ünnep közötti időszak, melynek időjárását a napsütés vagy hóesés helyett sajnos a ködös, borongós idővel járó hidegpárna fogja meghatározni.

A keleti, északkeleti országrészben fehér karácsonynak örülhettek, ám gyorsan megszűnt a légmozgás és beállt a párás, ködös idő, a továbbiakban havazás helyett gyenge ónos szitálás fordulhat elő, ezért fokozott elővigyázatossággal érdemes közlekedni az utakon.

Felszakadozott felhőzetre egyedül az északnyugati országrészben, a Kisalföld térségében van esély (bár 25-én még Bánkúton is csodálatos táj tárult elénk, lásd jobbra), várhatóan péntektől fordul majd újra mozgalmasabbra időjárásunk, frontok érkezésére, szelesebb időre számíthatunk, 

Számottevő fronthatás a következő napokban nem várható, ám a hideg, párás, nyirkos időben erősödhetnek ízületi fájdalmaink, illetve növekedhet a légúti megbetegedések száma. A légszennyezettségi értékek egyelőre csak egy-két városban érik el az egészségügyi határértéket, péntekig azonban lassú emelkedés várható.
Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára

Mennyi hó fog esni?

Várható hóvastagság
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2019. Adaptive Média Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak