Melegebb hétkezdet

| 2015. március 15. 18:03 | Frissítve:
Az előttünk álló héten sok napsütésre, csapadékmentes, de időnként szeles időre számíthatunk.

Az előttünk álló napok már csapadékmentes idővel és egyre több napsütéssel kecsegtetnek, de a hét közepén kissé visszaeshet a hőmérséklet.

Naposabb, melegebb idő

Kedden már országszerte a napsütésé lesz a főszerep, csak kevés felhő lesz az égen. A keleti, északkeleti szél többfelé megélénkül, de erős lökésektől nem kell tartanunk. A hajnali órákban foltokban pára, köd átmenetileg kialakulhat. Ugyanakkor ezen a napon csak elszórtan lehet a reggeli órákban gyenge fagy, általában -1 és +5 fok közötti minimumokat mérhetünk, a délutáni órákban pedig kellemes, kora tavaszi hőmérsékletekre van kilátás 14 és 18 fok közötti maximumokkal.

Kis lehűlés jöhet

Szerdán kissé hidegebb légtömegek érkeznek térségünk fölé, így valamelyest mérséklődik a nappali felmelegedés, a délutáni órákban 8 és 13 fok közötti csúcshőmérsékletek lehetnek jellemzőek, csütörtökön és pénteken pedig 8-14 fok közötti maximumkora van kilátás. Ugyanakkor egyre többfelé visszatérhetnek a hajnali fagyok, szerdán még csak gyenge fagyok lehetnek jellemzőek, de csütörtökön és pénteken helyenként -4, -5 fok körüli minimumokra is számítani kell. Ezeken a napokon időnként élénk lehet a szél, viszont továbbra is sok napsütésre számíthatunk, egy-egy gyenge zápor, esetleg kisebb jégeső legfeljebb a keleti határhoz közeli területeken alakulhat ki.

Folyamatosan frissülő elrejelzéseinket nyomon követhetik ITT.


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |