Milyen idő vár ránk augusztus 20-án?

Berceli Balázs | 2016. augusztus 16. 12:14 | Frissítve:

Bizonyára sokan kíváncsiak vagyunk arra, hogy augusztus 20-a milyen időt tartogat számunkra.

Nemzeti ünnepünkön az időjárás kegyes lesz hozzánk, így a nappali szabadtéri programok és az esti tűzijáték alatt is összességében jó időre számíthatunk. Időnként megjelenhetnek ugyan felhők az égen, de

jelentős csapadék nem valószínű,

legfeljebb elszórtan alakulhat ki egy-egy frissítő, gyenge zápor napközben. A délies szél is csak a Dunántúl északi felén élénkülhet meg, de az esti órákra mérséklődni fog. A hajnali pára- és ködfoltok hamar feloszlanak, napközben gyorsan melegszik a levegő, így a délutáni órákban 27 és 32 fok közötti értékeket mérhetünk.

Invisible nevű felhasználónk korábbi fotója a fővárosi tűzijátékról, köszönjük!

A tűzijáték ideje alatt nem várható vihar,

illetve erős, viharos szél sem, a hőmérséklet pedig országszerte 21 és 27 fok között alakulhat 21 óra magasságában.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy 11 és 15 óra között nagyon erős lesz az UV-sugárzás, így a szabadtéri programok, strandolás közben gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről, lehetőleg kerüljük a direkt napfényt!

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket nyomon követhetik ITT.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni. BejelentkezésRegisztráció
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

 • Én már napok óta fázom esténként. Bárcsak kicsit melegebb lenne.....

 • @zsu70 Hát igen az nem lehet olyan jó, ha mindig hőség van, főleg ha bent a lakásban is az van. De én szeretek lejárni a tóra, ezért szeretem a meleget. Azért itt nyugaton is bőven kijutott a 30 fokokból. De többször van hűvösebb idő is. Most Aug. 10 óta, 20-25 fokok vannak, azóta csak 1 nap volt 30 körül. De itt már csak esős, hűvösebb napok jönnek. Télen hó az nálunk sem volt, csak pár napig.

 • @peetboy: Tudod krisztian 5 sem szereti a meleget, meg én sem itt Szegeden. Így mi meg azt mondjuk, hogy de jó nektek ott nyugaton!!! Nagyon rossz, hogy aki ott lakik ide vágyik, mi meg nyugatra. Rendezhette volna a jó Isten pont fordítva, így mindenki elégedett lenne. Én nagyon szeretnék állandóan hűvös(!!) időben élni, egy élmény lenne egy nyár így, ha csak akkor lenne meleg ha üdülünk. Ezért én meg téged irigyellek agyon. Nagyon sajnálom a fordított helyzetet, így a legrosszabb, h tudom más ide, én (mi) a családdal meg oda vágyunk.Képzeld el, hogy én meg minden nap azért nézek időjárás jelentést, hogy mikor jön már lehülés, eső....mert mindig 30+ van.Nekem elviselhetetlen. Kizárólag ujjatlan ruhát lehet fevenni, kardigán az nem kell...télen szinte kabát sem, csak reggel. Borzasztó,ki tudnék szaladni a világból. Legalább könnyű lenne költözni, meg munkahelyet váltani.. De az nem úgy megy.Télen szeretnék havat látni, de nincs, Anyukámhoz kell felmenni északra, hogy legyen egy kis jó idő.(Mert nem ide születtem, csak voltam olyan marha, hogy itt maradtam egyetemek után.Akkor még nem tudtam, hogy ezt ennyire rosszul fogom viselni. Meg nyilván fiatalabban más is volt...)Hát ez ilyen. Kinek a pap, ...

 • krisztian5 - Jó lehet nektek ott keleten, mindig 30 fok van nyáron.
  Itt Zalaegerszegen ma reggel 9 órakor felhőszakadás volt. Villámlás, dörgés, nagy eső. Utána d.u. 1 órakor ismét esett az eső. Egész nap borús, felhős idő volt egészen 4 óráig. Most már kisütött a nap.

 • 20-án szombaton is esős, zivataros napunk lesz. Pár napja még felhőtlen teljesen napos időt jelzett előre az Időkép + 30 fokot. Most már közepesen felhőset írnak. Ma 18 fok van itt Zalaegerszegen. Holnap biztos nem megy fel 30 fokra, főleg nem augusztus végén.

 • ez most ,hogy is jön ide?

 • Jó lenne kitíltani azokat akik szórakozásra használják a tippversenyt mint ahogy akik az észlelést is, valószínűleg még gyerekek és nem ide valók, hanem a játszótérre.

 • jolesz

 • Nagyon kiváncsi vagyok már arra az időre,mert a tüzijáték az én kedvenc játékom.

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés:

Riasztás
hirdetés
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2017. Adaptive Média Facebook Twitter Google+
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogi közlemény | Elvihető tartalmak