Nem tér vissza a kellemes ősz

| 2015. szeptember 26. 18:08 | Frissítve:
Folytatódik az őszi idő sok-sok felhővel, időnként újra eleredő esővel, valamint szeles, hűvös idővel.

Hétfő hajnalban a nyugati, északnyugati tájakon, valamint helyenként az északi határhoz közel eső területeken volt szakadozottabb a felhőzet, így a teljes holdfogyatkozás megfigyelésére inkább csak ezeken a tájakon mutatkozott esély, máshol többnyire zárt volt a felhőtakaró. Napközben is hasonlóképpen alakulhat a felhőzet eloszlása hazánk felett, a délkeleti, keleti tájakon pedig időnként kisebb eső is kialakulhat. Folytatódik a szeles idő. Hajnalban többfelé is 10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, azokon a tájakon, ahol szakadozottabbá válik a felhőtakaró, akár 6-7 fokot is mérhetünk. Napközben 13 és 19 fok közé melegedhet a levegő.

Még nem tér vissza a kellemes ősz

Kedden és szerdán sok felhő lesz felettünk, többfelé folytatódik a borongós idő, kedden elszórtan, szerdán pedig többfelé az eső is eleredhet. Továbbra is szeles marad az idő. A meglehetősen hűvös, helyenként hideg hajnalokat követően kedden 13 és 18 fok közé melegedhet a levegő, szerdán viszont csak 11 és 17 fok közötti maximumokra van kilátás.

Melegedhet az idő

Csütörtöktől melegebb légtömegek érkezhetnek fölénk, így délutánonként akár 19-20 fok körüli csúcsértékekre is számíthatunk a hét második felében, ugyanakkor továbbra is gyakran lesz felhős az ég csütörtökön és pénteken, és időnként az eső is eleredhet.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket nyomon követhetik ITT.


hirdetés


Cimkék: , , , ,


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |