Nyugodt, enyhe, csapadékmentes idő

| 2016. november 20. 17:58 | Frissítve:
Nyugodt, enyhe, csapadékmentes idő várható a következő napokban, viszont egyre ködösebb reggelekre számíthatunk.

A hét első felében említésre méltó csapadék sehol sem várható, leghamarabb péntek este érkezhet némi eső. A hét elején még többfelé számíthatunk hosszabb napos időszakokra, azonban keddtől a reggelre képződő köd egyre nagyobb területen, elsősorban a keleti, északkeleti tájakon tartósabban is megmaradhat, így csütörtökön már csak kevés helyen találkozhatunk tartósan napos tájakkal. Időnként felhők is megjelennek az égen, lesznek majd tartósabban felhős körzetek is, de ezek a felhők csapadékot nem hoznak.

Ezeken a napokon a stabil időjárási helyzetnek köszönhetően a nyugati-északnyugati tájakon élénk, olykor erős lesz a déli-délkeleti szél, kedden  még délen is előfordulhatnak élénk széllökések.

Rea71 fotója a Szalki-szigetről, köszönjük!

Folytatódik az enyhe idő

A délutáni csúcshőmérséklet is annak függvényében fog alakulni a ködösebb tájakon, hogy mikor oszlik fel, illetve mennyire tartósan marad meg a köd, ezért szerdán és csütörtökön a tartósabban ködös keleti, északkeleti országrészben csak 6-7 fok körül alakulhat a maximum-hőmérséklet, ezzel szemben máshol általában 11-15 fok közé melegedhet a levegő, sőt, nyugaton akár 16-17 fok is lehet. Nyugaton számíthatunk a legenyhébb hajnalokra, ott 7-8 fok köré csökken csak a hőmérséklet, viszont szerdán és csütörtökön keleten, északkeleten ismét pár fokkal fagypont alá süllyedhet a hőmérő higanyszála.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket nyomon követhetik ITT.

Borítókép: Griff


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |