illusztráció illusztráció

Budapesti fényáradat a magasból

A levegőből örökítettük meg a március 17-ei díszkivilágítás fényeiben fürdő fővárosunkat.

Bár őrült hét van mögöttünk, közben berobbant a tavasz, gyönyörűen virágzanak a gyümölcsfák, és a kivilágított Budapest csodásan fest madártávlatból. Mivel a körülmények miatt sokan nem láthatták, stábunk légifelvételein most megcsodálhatja a zöldben ragyogó Lánchidat és Szabadság-szobrot  - a magasból.

Igaz, hogy fővárosunkat minden lehetséges módon lefotózták már éjjel és nappal, reggel és este, ám esti légifotó még így is alig-alig található Budapestről. A mostani alkalom pedig különleges, és szeretnénk átadni nézőinknek azt, amit szó szerint tényleg csak egy-egy csodálkozó madár láthat - hiszen a repülőgépek döntő része sem szeli már át Budapest égboltját.

Reméljük, tetszenek a felvételek és panorámaképek - amelyek most teljes, 20 Megapixeles, eredeti felbontásban is letölthetőek.

A panoráma-képek teljes képernyőn, 4K-UHD/8K felbontásban is nézegethetőek!

A képek jobb alsó sarkában megjelenő ikonokkal teljes képernyőre válthatunk, ill. kedvünk szerint nagyíthatunk bele a 20-40 Mpixeles képek bármelyikébe!

(Teljes felbontású módhoz használhatjuk a kép jobb alsó sarkában megjelenő eszközöket)

Minden kép letölthető, saját (szenélyes) célra szabadon felhasználható!

További panorámák, napnyugtától az éjszakáig -

(A légifotók többsége március 17-én és 18-án készült)

A képek jobb alsó sarkában megjelenő ikonokkal teljes képernyőre válthatunk, ill. kedvünk szerint nagyíthatunk bele a 20-40 Mpixeles képek bármelyikébe!

A nemzeti ünnep napján még trikolor, piros-fehér-zöld fényfestés ragyogta körül a főváros ikonikus elemeit - kedden pedig zöld fényben úszott a város.

Mindössze egyetlen repülőt lehet felfedezni a hosszú expozíciós éjszakai légifotón - normál esetben ilyenkor szinte sorban állnak a fénypöttyök az égbolton, hogy biztonságosan landolhassanak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

És végül a 180 fokos, éjszakai panoráma - 

Jó éjt, szép álmokat!

2020. március 19.
Az Időkép.hu szerkesztősége

Címkék
Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés