Húsvétra megérkezik a tavasz

| 2016. március 20. 18:30 | Frissítve:
Kora tavaszias, bár időnként szeles, kissé csapadékos időre számíthatunk a következő napokban. Húsvétkor melegedés kezdődik.

Mediterrán ciklon hoz szeles időt

Szerdán egy mediterrán ciklon haladhat el hazánktól délre, így ennek hatására sok felhő lesz felettünk, esőre főként az ország déli, délkeleti felén számíthatunk. A szeles időben 7 és 12 fok közötti értékeket mérhetünk a délutáni órákban.

Csütörtökön még lehet egy-egy zápor

Csütörtökön erős, olykor viharos lehet az északias szél, valamint főként a Dunától keletre még kisebb eső, zápor is kialakulhat, máshol egyre többfelé felszakadozik a felhőzet. Délutánra 7-12 fok közé melegszik a levegő. Pénteken már országszerte száraz idő várható többórás napsütéssel. A szél is veszít erejéből. Reggel ismét többfelé fagyhat, délután pedig 9-14 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Kellemes húsvéti idő

Húsvét hétvégén kellemes időben lehet részünk. Szombaton és hétfőn bár több lehet felettünk a felhő, de számottevő csapadék sehol sem várható, míg vasárnap sok-sok napsütés valószínű. Az időnként szeles időben egyre melegebbre, 15 fok körüli, illetve kevéssel 15 fok feletti maximumokra van kilátás, ugyanakkor főként szombat reggel még többfelé fagyhat.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket nyomon követhetik ITT.


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |