Hirdetés
kedves feltöltők és képnézegető észlelők
kedves feltöltők és képnézegető észlelők azzal a nagy kéréssel fordulok hozzátok, hogy ha már megnéztek egy képet, és az tetszik is, akkor nyomjátok meg azt a gombot :) meg igazából a kiáncsiságom határtalan, hogy tulajdonképpen hányan is vagyunk itt akik töltik is nézik is a képeket :) olyan mini népszámlálásra gondoltam, ha van kedvetek, szóval nyomjatok :) ha kérhetem.
14 kedveli

Hozzászólások

hnetunde Bocs, de engem nem érdekel ez a "játék".
2021. február 24. 11:00
lica anyacaka : a képeim bojkottját most sem függesztették fel,pedig beszállhatott volna mindenki kivételesen ebbe a kis játékba. erősen kétlem, hogy ez a kép nem tetszik majd mindenkinek, pláne összehasonlítva azzal amit írtál. az meg egyenesen hihetetlen, hogy 6800 emberből csak 12-nek tetszik, de sajnos úgy látszik ezeket a nézegetőket nem lehet bevonni még egy gombnyomásra sem. nem csak nálam van ez a számok alapján, hanem sok másnál is. alkalmas lett volna a "népszámlálásra" :) , ha beszállnak a játékba, de ez van...
2021. február 24. 0:59
camelferr Tökéletesen kontraproduktív a hozzá állás. Sokkal több "tetszik" érkezne, ha nem ezen méltóztatna hisztizni már (mióta is?) hetek-hónapok óta..
Csak sajnálatos módon az egyszer tönkretett presztizst már elég macerás visszaszerezni.
L.12, az őszapókának :-)
2021. február 23. 19:45
elter Remek fotó
2021. február 23. 18:59
jakanita :)
2021. február 23. 14:56
anyacaka Ugyan, mi ebben olyan nehéz?
Vegyük ezt a két fotót, a Tiédet és az előtte levőt. A Tiédet megtekintette 6800 ember, ebből 7-nek tetszik a kép. Az előbbit megtekintette 2500 ember, ebből 10-nek tetszik. Ebből is látszik, hogy hiába nézték meg többen a Te képedet, ha abból a sokból kevesebb embernek tetszik, mint a másik esetében. Következtetésül megállapíthatjuk, hogy nincs összefüggésben a megtekintések száma a lájkokéval, és semmiféle népszámlálásra nem alkalmas a gombnyomkodás. :D ;)
2021. február 23. 9:15
lica ha már az utána következő képnél 9 pont van, itt meg csak 6, akkor csaltok. mindenkire gondoltam kivételesen, minden feltöltőre és nézegetőre. gyerekek, ez a próbakép, ide nyomjatok a népszámláláshoz. nem kell hozzá szólni, csak a gombot nyomni. naaa, gyerünk. MINDENKI !! nem csalunk :)
a végén majd kiderül, ha nem borul be közben :))
2021. február 22. 23:42
Időkép
Időkép