illusztráció illusztráció

Milyen időjárás várja a szurkolókat a harmadik Eb-meccsünk alatt?

Vasárnap este is várhatóan nagyon sokan fogják szabadtéri kivetítők előtt követni a fociválogatottunk utolsó csoportmeccsét.

Vasárnap este 21 órakor lép ismét pályára a magyar férfi labdarúgó-válogatott a 2024-es Európa-bajnokságon Skócia ellen. Az utolsó csoportmeccsre is Stuttgartban kerül sor. Itthon több városunkban várják szurkolói zónák a labdarúgás kedvelőit, így sok helyen szerveznek ismét közös szurkolást a szabadban.

Milyen időjárásra számíthatnak a szurkolók?

Vasárnap napközben a napos időszakokat többfelé zavarhatják fátyol- és gomolyfelhők, viszont csak helyenként alakulhatnak ki futó záporok, zivatarok az országban, melyek az esti órákra sok helyen megszűnnek. Már csak elszórtan az Alföldön, az Északi-középhegység térségében és néhol esetleg a Dunántúl déli tájain valószínű egy-egy zápor, esetleg zivatar a mérkőzés ideje alatt. Ugyanakkor többfelé szakadozott lesz a felhőzet. Az északi-északkeleti szél még több tájegységünkön élénk lesz a vasárnap esti órákban. Délutánra 26 és 33 fok közé melegszik a levegő, és a meccs kezdetekor is még 24-29 fokot mutathatnak a hőmérők, majd a lefújást követően is 20-25 fokra számíthatunk, a legmagasabb értékeket az Alföld déli, délkeleti és középső tájain mérhetjük.

illusztráció
Kép: Illusztráció

Stuttgartban vasárnap este közepesen felhős időre van kilátás, számottevő csapadék ekkor már nem valószínű. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. Vasárnap délután 22-24 fok körül alakul a legmagasabb hőmérséklet a városban, majd az esti órákra 18-20 fok köré csökken a hőmérséklet.

Folyatamosan frissülő hazai előrejelzéseink nyomon követhetők itt, a Stuttgartra vonatkozó előrejelzések pedig a Idokep.eu oldalunkon érhetőek el. Mobilos alkalamazásunkban Androidra és iOS-re is adott régiókra, városokra bontva megtalálhatók a friss előrejelzések.

Borítókép: Berceli Balázs

Időjárással kapcsolatban szívesen várjuk képeiteket, sztorijaitokat.

Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés