Hirdetés

pipi8607 fotói

Veréb
Veréb
4 kedveli

Hozzászólások

pipi8607 Kedves Kenguru10r!
Nagyon szépen köszönöm!
Igazából nem olyan nehéz elkapni a pillanatot, vagy legalábbis nekem általában sikerül, ha megpróbálkozom vele. Szerintem próbáld ki magad a témában, nincs veszítenivalód! :)
2012. szeptember 10. 10:47
kenguru10r Szépen elkapott pillanat, gratulálok hozzá.
Nem lehet egyszerű, röptében elkapni a pillanatot.
Ilyen képpel még nem is próbálkoztam.
Természetesen ment a LIKE!
2012. szeptember 07. 18:01
pipi8607 Kedves Misiniszta!
Neked is nagyon köszönöm szívből jövő hozzászólásodat! Nekem nagy szerencsém van: Itt Gödöllőn a munkahelyemen szinte naphosszat hallgathatom a verebek csipogását, ami nagy örömmel tölt el, másutt én sem nagyon találkozom már velük sajnos, igazi kincsnek számít ilyen helyen dolgozni, úgy gondolom! :)

Kedves Anyacaka!
Neked is nagyon köszönök mindent! :)
2012. szeptember 07. 10:52
anyacaka Ehhez már nincs mit hozzátenni, csak annyit: lájkoltam! :)
2012. szeptember 07. 8:15
Misiniszta Ez a kép: MAGA A TÖKÉLY!!!
Túl azon, amit okenit már elmondott, annyit tennék hozzá, hogy sok helyen lassan már nem is látni verebet! (Például én a portámon már évek óta egyet sem láttam!!!)
Pedig igencsak hasznos kis madarak - a hiányuk több rovarfajta túlszaporodását eredményezte ott, ahonnan eltűntek!
Már csak ezért is örülök a képednek - és lájkoltam!
2012. szeptember 06. 21:52
pipi8607 Kedves Okenit!
Nagyon köszönöm szívmelengető soraidat! :)
10 képet lőttem, 2 sikerült röptében, ebből a kettőből született ez, illetve egy hasonló, de azon háttal volt a veréb. :)
Sajnos én komoly felszerelésekkel nem rendelkezem ezekhez a fotós akciókhoz, egy Canon Powershot S5 IS a hű társam, de már nagyon sok expo van benne, így az ideje kezd leáldozni sajnos. Gondolkodom rajta, hogy komolyabb gépbe fektessek be, ha ez a hű társam megadná magát, de félő nem használnám ki a benne rejlő lehetőségeket hosszú távon, nem vagyok elég ügyes hozzá.
A feleséged képeit kár, hogy nem láthatom, biztos csodásak és minőségiek, sokat tanulhatnék belőlük! :)
Köszönöm a lájkodat is!
További kellemes napot! :)
Pipi
2012. szeptember 06. 13:05
okenit Ügyes vagy!Röptében a madarat! :))Nekem ezek nem szoktak sikerülni,bár még nem is igazán próbálkoztam ilyen képek készítésével.Egyszer volt egy eset amikor egy nem tudom milyen madarat akartam lefényképezni.Exponáltam is de a képen inkább egy szellem,vagy valami földönkívüli lidérc látszott.:))Pedig fel vagyunk szerelve különféle gépekkel és teleobjektívekkel.A Feleségem csinált már sok szép madárfotót de egyelőre ezeket a képeket nem kívánja feltenni sehová.Döntését a legnagyobb tiszteletben tartom.A fotód tetszik nekem.Tehát GRATULÁLOK a fotódhoz Kedves Piroska.A képedet lájkoltam.
2012. szeptember 06. 12:54