Hirdetés
Település
Népszerű hazai üdülőhelyek Népszerű európai üdülőhelyek

30 napos előrejelzés

Előrejelzésünk 15 napon túl az ECMWF 46 napos valószínűségi előrejelzése alapján készül.
Hirdetés

Ősziesre fordul az idő

Szombaton északkeleten, keleten alakulhat ki elszórtan zápor, helyenként zivatar, a legtöbb helyen azonban napos idő várható legfeljebb kisebb záporral. Élénk, helyenként erős lökések kísérhetik az északnyugati szelet. Hajnalban 7-15 fokot mérhetünk, néhol pára-, ködfoltok jelenhetnek meg. Délután 20-25 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Vasárnap a napos időszakok mellett északkeleten és nyugaton, délnyugaton lehet több felhő az égen, ezeken a tájakon kisebb eső, záporok előfordulhatnak. Helyenként még élénk lesz az északias szél. Hajnalban 6-14, délután 17-24 fok valószínű, északkeleten lesz hűvösebb.

Hétfőn kezdetben sok felhő lesz felettünk és az ország nyugati, déli felén többfelé számíthatunk esőre, záporra. Délután már száraz idő valószínű és szakadozottabb felhőzet. Gyenge, mérsékelt lesz az északi-északkeleti szél. Hajnalban 5-13, délután 16-22 fok valószínű. Kedden elsősorban északon, északkeleten alakulhat ki egy-egy zápor, az ország legnagyobb részén viszont többórás napsütésre van kilátás. Helyenként feltámad az északias szél. A legmagasabb hőmérséklet 15-22 fok között alakulhat.

Kiadta: Herrmann Dóra (ma 11:59)